Termeni si conditii

Siteul Reincarcare-Cartus.ro (baze de date, elemente grafice, texte, logo-uri, imagini, etc) este in intregime proprietatea S.C. Romind Serv S.R.L.. Fotografiile produselor, descrierile, specificatiile, materialele video, etc, sunt publicate cu acordul implicit sau explicit al detinatorilor de drepturi (importatori, distribuitori, producatori, etc).

Pentru a semnala orice probleme legate de incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala, va rugam sa ne contactati pe email la adresa romindserv@yahoo.com.

Toate vanzarile, livrarile si orice actiune ce implica de acest site se realizeaza exclusiv in baza conditiilor comerciale de mai jos.
Programul de relatii cu publicul se desfasoara de Luni pana Vineri intre orele 9.00 si 18.00, cu exceptia sarbatorilor legale.

Protectia datelor

Reincarcare-Cartus.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Datele dumneavoastra personale vor fi folosite în conformitate cu dreptul asupra protectiei datelor si numai pentru desfasurarea comenzii dvs. Datele de contact ale clientului vor fi folosite doar în scopul efectuarii livrarii, de catre firma de curierat contractata de catre furnizor, cu alte cuvine nu vindem, nu oferim, nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site si nici nu divulgam adresa dumneavoastra altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Adresa clientului va fi folosita doar în scopul dispozitiilor de livrare, de catre firma, a comenzilor actuale si viitoare solicitate.
Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Administratorii site-ului Reincarcare-Cartus.ro nu pot fi facuti responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Reincarcare-Cartus.ro numai in scopul de a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Reincarcare-Cartus.ro este inregistrat la ANSPDPC ca procesator de date cu caracter personal in urma notificarii cu nr. 428392916374.

Securitatea informatiilor

Reincarcare-Cartus.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic dar nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de Reincarcare-Cartus.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare si deasemenea nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Continut si produse

Reincarcare-Cartus.ro este partenerul comercial care distribuie produsele afisate pe site si vinde, respectiv incaseaza de la client (persoana fizica sau juridica) contravaloarea produselor comandate.

Garantie produse

Toate produsele comercializate de Reincarcare-Cartus.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Pentru produsele vandute prin intermediul site-ului Reincarcare-Cartus.ro, certificatele de garantie sunt emise direct de producator.
In cazul produselor reclamate defecte in perioada de garantie, acestea trebuie prezentate direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Daca constatati lipsa certificatului de garantie al produsului, va rugam sa ne semnalati acest lucru in maxim 48 ore de la primirea produsului, in scris pe adresa romindserv@yahoo.com sau telefonic la numarul 0723 390 550. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Echipa Reincarcare-Cartus.ro face tot posibilul pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate prin comercializarea unei game de produse complete, prin livrări rapide și ieftine și printr-o atenție foarte mare asupra modului în care comunicăm cu voi, clienții noștri.

Daca sunteti nemulțumit de modul în care arată produsul livrat, de modul în care ati fost tratat de echipa noastră, sau din orice alt motiv, va rugam să ne semnalati aceasta problema la xrefill@gmail.com sau telefonic la 0723 390 550 pentru a solutiona problema pe cale amiabila, persoana de contact Manole Constantin.