Colectarea si livrare

Pentru ca stim cat de importanta este promptitudinea in cazul acestor servicii va oferim solutii complete in maxim 48 de ore de la primul contact. Din totalul de 48 de ore timpul de transport este cel mai mare, cuprins intre 12 si 24 ore in functie de locatia dumnevoastra. Cel de efectuare a serviciilor de ordinul minutelor sau cel mult orelor.

Suntem deschisi sa primim comenzi pe email / fax sau telefonic fara a fi nevoiti sa pierdeti timpul pe drumuri.

Daca aveti un caz de maxima urgenta si aveti nevoie de serviciile noastre va stam la dispozitie in solutionare problemei la fata locului – interventii rapide de ordinul minutelor la sediul companiei dumneavoastra.

Modalitatile in care se poate face livrarea:
Pentru clientii din Bucuresti pot veni direct la sediul nostru pentru a beneficia de serviciile noastre de reumplere, reincarcare cartuse cat si pentru a ridica orice produs disponibil pe site.

Ne deplasam la sediul dumneavoastra pentru a ridica cartusele in vederea reumplerii si reincarcarii pentru comenziile de minim 100 de lei. Cartusele ridicate de la sediul dvs vor fi livrate gata reumplute in 24 de ore.

Livrarea produselor in tara se face la adresa specificata de dvs prin serviciile Fan Courier. Taxele postale sunt in valoare de 15 lei indiferent de greutatea sau volumul coletului.

Livrarea produselor prin Curier rapid este valabila doar in localitatile cu acoperire Fan Courier – lista cu localitatile acoperita poate fi consulatata pe site-ul acestora – www.fancourier.ro

Va asteptam sa ne contactati si sa va convingeti!

Parteneriatii nostri curenti se bucura de livrari prompte si servicii fara repros.