Servicii reumplere cartuse, printuri, copii, carti vizita, invitatii nunta

 • Reumplere cartuse laser se face cu dupa pregatirea, curatarea, aspirarea si analizarea lor. Se verifica urmele uzura, pe lamele, cilindri iar atunci cand este cazul, daca printul nu se face 100% corespunzator acestea se schimba. Noi nu schimbam la fiecare reincarcare lamelele si cilindri ci doar atunci cand e nevoie. Recomandam sa nu le inlocuiti decat atunci cand se vad urme la printare. Se poate opta si pentru reconditionarea consumabilelor pentru imprimantele laser si copiatoare, inlocuindu-se principalele componente care prezinta uzura (cilindrii, lamele de stergere, pinioane) si scad calitatea imprimarii.
 • Reincarcare cartuse ink jet, cerneala pentru imprimantele cu jet de cerneala negra, cyan, magenta si yellow se face pe loc, in maxim 15 minute. Pentru anumite tipuri speciale de echipamente, termenul de incarcare se poate prelungi cu pana la 24 – 48 ore. Pentru utilizatorii finali care doresc sa-si incarce singuri cartusele comercializam toata gama de cerneala refill si toner for use compatibile cu cele originale, inclusiv cerneala foto.
 • Printurile color si alb negru se realizeaza pe suport de hartie de diferite densitati si suprafete prin tiparire digitala. Daca aveti nevoie de printare color inseamna ca imaginea conteaza pentru dumneavoastra. Printurile color sunt mult mai expresive, si va dau posibilitatea sa va exprimati liber si sa adaugati un plus de culoare si profesionalism materialelor promotionale si prezentarilor.
 • Copiere documentelor se face pe formatele standard A3, A4, A5 – alb negru dar si color. Preturile variaza in functie de densitatea hartiei alese, cea standard fiind de 80 g/mp. Pentru documentele ce necesita procesare manuala (carti, documente capsate) pretul este stabilit dupa examinare. Indiferent de volumul de copiere echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii profesionale si operative.
 • Coperti de diploma inscriptionata de noi reprezinta cartea de vizita pe care orice absolvent trebuie sa o aiba. Cu ajutorul copertilor de licenta realizate de noi prima impresie va fi un succes. O coperta de licenta frumoasa, atent finisata, va exprima interesul tau pentru lucrarea ce urmeaza sa fie prezentata. Coperta de licenta este primul lucru pe care un profesor il vede inainte de a incepe evaluarea dumneavoastra.
 • Carti de vizita se pot imprima fata – verso iar design-ul poate sa fie dupa dorinta dumneavoastra. Cartea de vizita stabileste prima impresie intr-o relatie de afaceri iar  in general prima impresie este cea care conteaza foarte mult. Ulterior intalnirii cartea de vizita va reflecta in continuare o impresie buna daca este facuta de catre profesionisti.
 • Invitatii de nunta se pot creea chiar dupa dorinta dumneavoastra. Veniti cu modelul si noi punem in practica ceea ce ati creat. Puteti modifica culorile, puteti alege tipul cartonului si culoarea textului, puteti schimba fundita si nu numai. Toate invitatiile beneficiaza, la cerere, de plicuri – card de bani.
 • Indosariere este procesul urmator fiecarui serviciu de multiplicare de documente, printare si sortare. Avem posibilitatea intr-un timp foarte scurt sa realizam indosarierea datorita dotarii cu aparatura profesionala. Folosim aparate de indosariat cu spirala de plastic si aparate de indosariat cu spirala metalica. In functie de dorinta dumneavoastra si tipul documentelor vom alege cea mai potrivita varianta.
 • Laminare denumite si plastifiere este procesul prin care peste coala de hartie se aplica pe o parte si alta un strat de plastic. Acestea sunt disponibile la diferite grosimi ale foliei de laminare care poate fi atat mata cat si lucioasa. Aparatura utilizata de noi este de cea mai buna calitate aceasta fiind folosita de politie pentru laminarea permiselor de conducere si a cartilor de identitate.
 • Personalizarea obiectelor pe care doriti sa le daruiti partenerilor, colegilor sau angajatilor aduce un plus de valoare companiei. La noi puteti sa va puneti brandul peste brelocuri, pixuri, brichete, calendare, cani, accesorii business, birotica, materiale textile, ceasuri, genti, etc.
 • Service-ul de imprimante si copiatoare consta in curatarea, efectuarea de reglaje si verificari periodice ale aparatelor si accesoriilor sale in scopul reducerii costurilor specifice (consum de toner, uzura cilindru etc.), schimbarea consumabilelor la intervale recomandate de fabricant (obligatoriu pentru o functionare optima).
 • Resoftare imprimante si copiatoare se face o singura data si este permanenta. La realizarea acestei resetari nu mai aveti nevoie de chip pe cartus, se face doar la sediul nostru si dureaza 24 – 48 de ore. Dupa resetare puteti reumple cartusele pana la uzura lor fizica iar pretul acestui serviciu se recastiga dupa primele 2 reincarcari. Realizam reumplerea si resoftare imprimantelor Xerox Phaser 3140 si Samsung 4623, 4600, 1910, 1900, 2850, 1640, 4300.